Спортна шпионска джаджа – IR автомобилна камера


Тази малка шпионска джаджа е едно практично устройство, което ще ви даде информация за всичко, което се случва по време на едно пътуване в купето на автомобила или по пътя, по който се движи колата. Бъдете нащрек винаги и запишете някое състезание за спомен или пък семейно пътуване.

Тази шпионска джаджа притежава и широкоъгълен обектив, който дава 140 градуса видимост. Захранването на камерата идва от една презареждаема батерия, която се зарежда на определен период от време. Имате възможност да използвате тази шпионска джаджа в три режима на запис - аудио-видео, снимки и детектор на движение. За всеки един от режимите има бутон и работата с камерата е лесна и удобна.

След като направите вашето качествено и практично видео, то устройството го записва под AVI формат и резолюция една от трите, които си изберете - 320х240, 640х480,1280х960 пиксела. Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920 пиксела.

Ако пътувате нощем, но все пак искате да направите видео, то камерата автоматично превключва на нощен режим, благодарение на своите вградени IR диоди, които позволяват да се снима на разстояние от около 5-10 метра. Устройството разполага с бутон за цифрово увеличаване. На екрана от противоположната страна можете следите какво записва камерата. Записите се съхраняват върху SD карта, като максимума е 32 GB. В комплекта разполагате със зарядно за автомобил, вакуумна стойка, USB кабел и AV кабел за включване към телевизор.

0 Response to "Спортна шпионска джаджа – IR автомобилна камера"

Post a Comment