Шпионска джаджа за полезна работа в стенния часовник


Това е идеалната шпионска джаджа, ако искате да наблюдавате някой, без той самият да разбере. В този съвсем обикновен стенен часовник има скрита камера, която разполага с детектор за движение и това именно я прави толкова практична по отношение на видеонаблюдението. Ако искате да хвърляте по едно око на дома си или пък на някое място, на което точно сега ви няма, тази скрита камера ще ви отмени, доставяйки ви винаги актуална информация за всичко случващо се.

Захранването на полезната шпионска джаджа идва от адаптер и по този начин непрекъснато е готова за снимане. Освен това тя има и дистанционно управление с което можете да контролирате функциите му.

Софтуерният детектор на движение позволява на тази шпионска джаджа винаги и по всяко време да снимате само най-важното, тъй като той стартира камерата, само тогава, когато пред него има движение на обект – човек, животни и др. Скритата камера ще започне да снима 3 секунди преди задействането на детектора и ще спре 15 секунди след като движението е спряло.

И когато искате да виждате какво се случва, имате възможност да го направите на монитор – телевизор или компютър, защото в задната си част, тази шпионска джаджа има изход за монитор и можете да наблюдавате в реално време случващото се в охраняемото помещение и да следите работата на камерата. Записите на аудио-видео файловете става на 30 минутни клипове върху microSD карта
Часовникът се захранва с отделна батерия тип АА, 1.5 V.

Технически характеристики:

Формат - AVI 1280x720/30 fps.
Памет - micro SD
Обхват на дистанционното управление - до 10 м.
Захранващо напрежение - 6V DC
Максимална консумация - 270 mA
Ъгъл на видимост - 35 градуса вертикално и 46 градуса хоризонтално
Работна температура - от -10 до 50 градуса по Целзий
Диаметър - 365 мм.

0 Response to "Шпионска джаджа за полезна работа в стенния часовник"

Post a Comment