Шпионска джаджа за професионалисти и лаици - очила с камера


Една практична шпионска джаджа, която ще ви позволи да запишете най-доброто видео и най-ясните снимки и то абсолютно незабележимо. Използвайте я като съвсем обикновена камера, с която да запишете постижение или интересен епизод от вашия живот. Или на някой близък човек.

Това не са слънчеви очила, стъклата на тази шпионска джаджа са напълно бели, което пък може да наведе на мисълта някой, че имат диоптри. Но това не е така. Абсолютно обикновени бели стъкла, без никакво въздействие върху вашите очи. Видео записа идва при вас във формат AVI и резолюция 1280х720 пиксела и 30 кадъра в секунда.

След като заснемете вашето желано видео, ще трябва да го свалите да го гледате, защото малката шпионска джаджа не разполага с дисплей, на който още в момента да направите един бърз преглед. Ще намерите вашите записи на малката MicroSD карта-памет, която може да бъде надграждана до 16GB. Оперирането с камерата става лесно и приятно, и само с натискането само на един бутон. При включването на очилата към компютър те автоматично се разпознават от операционната система, без да е нужно инсталиране на драйвери. Така ще можете да прехвърлите и възпроизведете на компютъра направените записи.
Очилата са с вградена акумулаторна батерия с капацитет 350 mAh.

0 Response to "Шпионска джаджа за професионалисти и лаици - очила с камера"

Post a Comment