Скрита шпионска джаджа в елегантен електронен будилник


Невероятна шпионска джаджа, която освен качествена е и многофункционално устройство. Ще можете да направите най-чистите видеозаписи и в същото време да го използвате като съвсем обикновен електронен будилник с елегантен дизайн и изчистени линии. Може да го поставите на всяко едно място в дома или офиса. И ще имате начин, по който ще научавате по всяко време точния час. Или ще се будите навреме за работа. Или ще знаете какво точно се случва в дома ви, докато ви няма. Чудесна скрита камера за бавачката или половинката, тази шпионска джаджа ще ви предоставя винаги коректна информация. За разлика от нечии думи.

Видеото е във формат AVI и с резолюция от 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда и AVI формат, а също така и снимки в JPEG с 1600х1200 и аудиозаписи в WAV формат с 64 kbps.

Но друго удобство на тази шпионска джаджа е наличието на детектор за движение, който се включва само, когато пред камерата има движение. И така се пести захранване и се записват само действително важните неща, а не само стените или интериора в стаята.

Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер на картата е 32 GB. Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.

0 Response to "Скрита шпионска джаджа в елегантен електронен будилник"

Post a Comment