Удобни шпионски джаджи: джобна камера


Тази джобна камера е част от многото практични и невероятни шпионски джаджи, които могат да ви доставят нужната ви информация по всяко време и за всеки човек, за който искате да научите нещо ценно и много важно.

Тя прилича на обикновена химикалка, което ви дава предимство при евентуално заснимане на доказателства за даден човек. Или пък разговор с вас и после предоставен на трети човек.

Видеозаписа се прави в AVI формат с две резолюции 640х480 или 320х240 пиксела. След тяхната направа, те се съхраняват върху допълнителна памет, която обаче не е включена в комплекта. Всички шпионски джаджи ви дават възможност да записвате своята информация на допълнителна памет. В случаят тази е microSD карта с възможност за надграждане до най-много 32 GB. След това могат да бъдат прехвърляни на Вашия компютър без да инсталирате драйвери. Камерата се разпознава автоматично от операционната система след включването в компютъра. Вградената презареждаема литиево-йонна батерия позволява около три часа непрекъснат запис. Размери 133х23х14 мм.

0 Response to "Удобни шпионски джаджи: джобна камера"

Post a Comment