Инструкции за използване на многофункционална шпионска джаджа: камера-настолен часовник II

Невероятните функции на тази шпионска джаджа не се изчерпват само с горепосочените. Това чудо на техниката, маскирано като обикновен настолен часовник-аларма, който да ви буди всяка сутрин за работа, притежава и детектор за движение. Това е един много практичен режим, защото с негова помощ, ще можете да охранявате дома или офиса си, да наблюдавате важните неща, когато ви няма, и за целта няма нужда камерата да стои постоянно включена.

Така спестявате и захранване за наистина важните моменти. За да настроите режима да заработи, когато пред обектива на камерата се  установи някакви движение, просто трябва да натиснете от дистанционното бутона с малкото човече на него. Лампата започва да мига бързо. В този момент, ако пред обектива на камерата премина човек или има каквото и да е било движение, синята лампа започва да мига все по-бавно, накрая светва два пъти и угасва. Това значи, че започва да прави видеозапис. В момента, в който движението пред камерата замре, тя спира да снима. Синята лампа отново започва да мига бързо.

За да изключите тази шпионска джаджа, просто натиснете символа за вкл./изкл. от дистанционното, синята лампа угасва, устройството е спряно напълно.

Когато искате да прехвърлите всичко записано от камерата на вашият компютър за преглед на файловете, включете USB кабела, докато устройството е изключено и после от дистанционното натиснете символа за вкл/изкл.

Малкото и много практично устройство може да се използва и като уеб камера. Първо обаче ще трябва да инсталирате драйверите за вашата операционна система, които се намират на включеният диск в комплекта. След като ги инсталирате, трябва само да включите USB кабела, докато обаче устройството е изключено, да натиснете бутона за вкл/изкл. от дистанционното и автоматично ще влезете под режима PC CAM.

Зареждането на вече изтощената батерия на шпионска джаджа-часовник, става много лесно. Първо изключвате устройството, от кръглото капаче в дясно на OFF. След това поставяте и USB кабела в слота. Трябва да светне червена лампа. Като другата част на кабела е включена разбира се в компютъра. Когато батерията е напълно заредена, лампата угасва. Може да заредите устройството и със специално включения адаптер за целта.

Рестартиране: Понякога устройството може да спре да работи или да отказва да изпълнява командите ви. Тогава просто обърнете ключето на OFF и после отново на ON.

Когато батерията е започнала да се изтощава или има нужда веднага да се зареди, дисплея става неясен и почти не се различава часа, а синята лампа започва да мига постоянно. Трябва веднага да включите в зарядното. Ако все пак устройството се изключи само, което и ще стане, ако след минута-две не го сложите да се зарежда, то записваното до тук ще се съхрани в паметта на камерата-часовник.

Дата и час на файловете: Имате възможност да виждате кой файл кога е записан. За да направите това обаче първо трябва да направите някои настройки. Във включеният диск към комплекта има файл, който се казва writertime. Щом го стартирате камерата ще се свърже с компютъра и сама ще си свери времето и датата.

0 Response to "Инструкции за използване на многофункционална шпионска джаджа: камера-настолен часовник II"

Post a Comment