Инструкции за ползване на шпионски джаджи: скрита камера в аларма за кола

Това е една от многото невероятни шпионски джаджи, които може да намерите във всеки шпионски магазин. Малката аларма за кола съвсем не е обикновена. В нейните миниатюрни дълбини се побират такива миниатюрни, но много мощни средства за манипулация и запис, като микрофон, за по-ясен звук; камера, за видео запис; с възможност за правене на снимки, когато искате само да снимате някой, USB порт, който да ви помогне да прехвърлите записа, светлинен индикатор, който показва в какъв статут се намира камерата,  и копче за включване/изключване.

Работата с това малко произведение на многото шпионски джаджи никак не е сложна. За да направи максимално улеснено ежедневието на потребителя, компанията производител, е инсталирала само две копчета, от които се извършват всички действия. Когато например имате желание да направите видео файл, трябва да включите устройството, като за целта натискате продължително копчето за включване/изключване, докато синята лампичка светне. Вече сте в режим видео. Отново използвате копчета, този път копчето за запис, което трябва да се натисне няколко секунди, докато лампата светне три пъти, а после угасне. Това означава, че вече записвате. За да спрете записа натискате отново копчето, от което се включва камерата, докато синята лампичка отново светне постоянно в синьо. За да изключите устройството просто натиснете продължително бутона за включване/изключване, докато лампичката изгасне.

За качествени снимки с този вид шпионски джаджи, трябва да влезете в режим за снимки, като от изключено положение, отново натискате постоянно копчето за включване/изключване, докато индикатора светне в син цвят. След това натискате копчето за видео/снимки режим, но само веднъж, и лампичката ще примигне веднъж в синьо. Сега вече може да правите спокойно снимки, като натискате отново копчето за видео/камера режима по веднъж и така, колкото снимки искате да направите. За да изключите устройството отново натискате продължително време копчето за включване/изключване.

0 Response to "Инструкции за ползване на шпионски джаджи: скрита камера в аларма за кола"

Post a Comment