Инструкции за използване на многофункционална шпионска джаджа: камера-настолен часовник I

За да направите качествени записи с помощта на тази шпионска джаджа, трябва да се научите да работите с нея. Но това не е никак сложно. Все пак ние ще ви кажем в няколко стъпки как се прави това, за да можете сами да правите своите любими снимки, видеа, аудио записи и дори да охранявате ефикасно дома или офиса си. Този настолен часовник, освен, че притежава абсолютно всички функции на обикновен часовник-аларма, може да се използва и като многофункционално аудио-видео устройство. Продукта има и дистанционно управление за по-удобна, отдалечена работа, а също така и слот за TF карта. Камерата снима с висока резолюция – 640х480 или 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда.

Можем да обобщим с няколко думи, какво може да прави тази шпионска джаджа, което може да ви е от голяма полза в ежедневието: прави видео записи, запис на глас, видео при засичане на движение, прави снимки, може да се ползва като уеб камера за видео-чат, има възможност за нагласяне на аларма и има достатъчно памет, за да съхранява вашите данни.

И всичко това естествено се нуждае от захранване. За тази цел производителите са помислили, като са поставили вградена презареждаема батерия, имаща възможност да прави записи в продължение на 12 часа видео или 25 часа аудио. Поддържа и карти-памет до максимум 32 GB. Лесно дистанционно управление, което ще ви позволи да направите нужните ви записи.

Включването на практичната шпионска джаджа става, като се отмести кръглото капаче, намиращо се отдясно се отмества и се поставя TF картата в слота, предназначен за нея. След това се поставя ключето за пускане на устройството, на позиция ON.

След като сте включили часовника, може би ще искате да направите пробно видео? Става много лесно. Вземете дистанционното и натиснете международния символ за вкл./изкл. Щом синята лампа на часовника светне, това означава, че вашето невероятно устройство е готово за работа.

Самият видео запис започва, когато натиснете и задържите постоянно бутона със символ видео, докато синята лампа на часовника не мигне три пъти, след което угасне. Сега вече вашата шпионска джаджа прави видео запис. По същия начин процедирате и ако вече искате да приключите записа на видеото си. Автоматично камерата ще съхрани направения запис до този момент и след това ще светне синята лампа постоянно. Това значи, че устройството се е върнало в начална позиция и изчаква да започнете нов запис.

Установяването в режим за аудио запис става, като един път се натисне съответния бутон за аудио запис от дистанционното. Синята лампа светва веднъж, след което застава в постоянно включено положение. Аудиорекордера започва да работи. Спирането, след като сте направили запис, отново се прави с натискане на същия бутон. Записва се съхраненото до този момент, след което синята лампа светва постоянно и това значи, че устройството е в начална позиция и изчаква за понататъшни действия от ваша страна.

Може да направите и еднократна снимка с тази шпионска джаджа. За целта отново използвате дистанционното - един удобен начин да хванете всеки важен за вас момент. За целта натискате съответния бутон на дистанционното и влизате в режим на снимане. Още веднъж натискането на вече прави снимката и я съхранява в паметта на устройството. Докато записва снимката, синята лампа постоянно мига. След като светне отново постоянно, значи, че устройството е в готовност за нова снимка.

0 Response to "Инструкции за използване на многофункционална шпионска джаджа: камера-настолен часовник I"

Post a Comment