Шпионски джаджи за обезопасен дом или офис

Това е една от многото шпионски джаджи, които може да използвате, както за наблюдение над даден човек, така и за своя собствена или за дома си безопасност. Когато искате да знаете какво става в дома ви и дали някой няма да влезе, докато вие сте на почивка, и то в реално време, тогава точно една таква IP безжична камера е вашето точно попадение.

 Този вид шпионски джаджи се отличават с компактност и високо качество. Тя може да бъде свързана към компютър, а оттам и към Интернет, както с кабел, така и без. Има вграден високоскоростен видео процесор, който възпроизвежда качествена и чиста картина и невероятно детайлно изображение.

Точно, каквото ви трябва. Има 1/4" CMOS сензор и оптимизирана MJPEG компресия за предаване на сигнала. Сигнала от камерата можете да наблюдавате на смартфон или на компютъра си, като се поддържат най-разпространените браузъри - IE, Firefox, Safari, Chrome и т.н. Поддържа HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP.

Има детекция на движение и възможност да задейства външна аларма и да изпрати снимки на e-mail. Камерата има инфрачервени диоди за заснемане и при пълен мрак.

0 Response to "Шпионски джаджи за обезопасен дом или офис"

Post a Comment