Използвайте шпионски джаджи... за дегизиране?


Всъщност тук не става дума точно за шпионски джаджи. А по-скоро за средства за дегизиране. А може би е по-добре да кажем – за раздегизиране. Ако например сте решили да се правите на истински шпионин и сте се снабдили с такива средства за маскировка, като бради, мустаци и подобни космени израстъци, то все някога ще се наложи да ги премахнете. Ето защо за целта ще ви трябва средство, което да разтвори лепилото, с което сте ги закрепили за лицето си.


Като това на Мехрон, които са фирма номер едно в производството на средства за дегизиране и маскиране, както и вещества за премахването им.  Разтворът за премахването на залепените мустаци или бради, е безопасен, нетоксичен и хипоалергенен. Няма сведения за предизвикани алергии от него. Ето защо спокойно може да го използвате с едно тампонче върху лицето си, за да махнете вече ненужната ви брада, която сте използвали заедно за няколко шпионски джаджи за проследяването или подслушването на някой човек от вашето обкръжение.


Поради това, че се използва върху чувствителната кожа на лицето, производителите използват само качествени материали и не биха си позволили да влагат незнайни и евтини средства в производството им.

0 Response to "Използвайте шпионски джаджи... за дегизиране?"

Post a Comment