Детектор, който открива всичко скрито - идеалната шпионска джаджа

Когато ви се случи да се усъмните в нещо, като например да ви подслушват или да ровичкат в личния ви живот сте длъжни да предприемете действия. Най-малкото да разберете, ако е някой близък човек защо го прави.

Все пак не може да оставите половинката да си въобразява неверни неща, които могат да ви струват връзката. И ако разговорът направо с човека отсреща не е опция, то остава да използвате някои методи, като шпионска джаджа , с която да разберете, дали пък не той или тя, не е стигнал/а дотолкова далеч, че да следи всяка ваша стъпка. Това е все пак началото на края за вашата връзка, знаете това, нали?

 Ето защо една подходяща шпионска джаджа е детектора за локализиране на различни безжични устройства - скрити камери, аудио подслушватели, GSM подслушватели, WIFI и други предавателни устройства в обхвата 1MHz - 6GHz. Колкото по-близо се намира тази шпионска джаджа до скрита камера или аудио подслушвател толкова повече от индикаторите светват.

Максималната дистанция на която можете да засечете подслушвателно устройство е 10м. Детекторът е снабден с индикатор за изтощена батерия, слушалки, бутон за настройка на чувствителността и 2 режима на работа (аларма и вибрация). Работи с 2 батерии ААА, които не са включени в комплекта. Размери : 79x53x16мм.

0 Response to "Детектор, който открива всичко скрито - идеалната шпионска джаджа"

Post a Comment