Шпионски джаджи и за игра - хеликоптер Big Lama


Това е една невероятна играчка, която обаче може спокойно да бъде използвана и за шпионска джаджа. Съвсем без проблем може да поставите на корпуса на хеликоптера една скрита камера и да снимате съседката от горния етаж, например. Е, рискувате да останете и без камера и без хеликоптер в крайна сметка, но пък всичко хубаво е рисковано.

Или пък просто да се забавлявате на открито, за където е и предназначен. Корпусът му е от здрава пластмаса, която има и вградени карбонови нишки, което го прави устойчив на екстремни излитания и кацания. Батерията на тази шпионска джаджа е литиево-полимерна, с капацитет от 800 mAh, което позволява около 20 минути полет.

Той е напълно сглобен и готов за полет направо от кутията. Дистанционното управление с четири канала на 2.4 GHz Ви дава възможност за пълен контрол над хеликоптера и възможност за майсторски изпълнения.

Габарити:
Диаметър на основния ротор: Φ460мм;
Тегло: 410г;
Размери: 510mm х 110mm х 260mm;

Внимание:
Витлата на хеликоптера се въртят с голяма скорост и могат да представляват потенциален риск при неправилно използване на продукта. Следете много строго за Вашата лична безопасност и за безопасността на околните, когато използвате този хеликоптер.

0 Response to "Шпионски джаджи и за игра - хеликоптер Big Lama"

Post a Comment