Шпионски джаджи за всеки: Цифров аудио рекордер


Това е невероятна шпионска джаджа, която прилича на флаш памет, но всъщност има и аудиорекордер, който ще ви помогне да запишете всеки един разговор, който се провежда около вас или пък там, където оставите рекордера включен. Той има и памет с капацитет от 2 GB.

Заради своя съвсем обикновен вид на флашка, тази шпионска джаджа няма да направи никакво впечатление даже и най-големия техноман. Стартирането на записа става с едно плъзване на бутона и можете да записвате кристално ясен звук в радиус от 5 м. около устройството. Няма светещи индикации и нищо не може да Ви дискредитира при правене на тайни записи с този дигитален аудио рекордер. Има вградена презареждаема литиево-йонна батерия която позволява повече от 8 часа непрекъсната работа на рекордера.

Благодарение на своя капацитет от 2 GB тази шпионска джаджа позволява съхранението на записи над 120 часа. За да прослушате направените записи просто поставете устройството в USB порта на вашия компютър и можете да стартирате файловете от рекордера или да ги съхраните на компютъра си. Не e необходимо инсталирането на драйвери за операционните системи WIndows 2000/ME/XP/VISTA..

Технически параметри:

Капацитет - 2 GB.
Батерия - презареждаема 120 mAh литиево-йонна.
Време за зареждане - 2-3 часа.
Интерфейс - USB 2.0.
Формат на записа - WAV.
Размери - 65х21х9 мм.

0 Response to "Шпионски джаджи за всеки: Цифров аудио рекордер"

Post a Comment