Шпионски джаджи за малкото съкровище: Бебефон с подвижна камера


Една от многото полезни и многофункционални шпионски джаджи, които ще ви влязат в употреба, и за които никога няма да съжалявате, че сте си я взели: бебефон с подвижна камера и дистанционно управление.

Вградената камера в бебефона не само че ви дава картина какво прави бебето ви в креватчето, но също така и какво става в помещението, в което се намира то. По този начин, ако сте принудени да наемете детегледачка, а вие трябва да се върнете скоропостижно на работа, ще сте винаги в час какво се случва там. Невероятните шпионски джаджи, каквито представляват камерата и дисплея към нея, ще ви дадат пълна информация. Имате възможност да вземете въпросния приемник на работа.

Освен това, камерата може да се постави на такова място, че нито детето да я достига, нито пък жената, наета да се грижи за него. Така се подсигурявате срещу технически грамотните детегледачки, които може да решат да спрат камерата „без да искат” и така да не разберете какво се случва.

Разполагате и с дистанционно, с което когато се намирате в другата стая имате възможност да движите камерата наляво и надясно, за да обхваща погледа ви всяко едно желано от вас кътче. Тези шпионски джаджи имат възможност да се завъртат наляво, надясно - 270 градуса и нагоре, надолу до 120 градуса.

Благодарение на уникалните инфрачервени диода, можете да наблюдавате с тази уникална шпионска джаджа, даже и при пълна тъмнина и обхвата на тъмно е в рамките на 5 метра. Камерата може да излъчва на всеки от стандартните канали CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.450GHz като превключването става с ключе на задния край на камерата.

За да сте напълно спокойни, докато вършите нещо друго в другата стая, включете приемника на бебефона, за да виждате какво става или направо го включете към телевизор за по-добро наблюдение. Камерата е снабдена с 9 волтов адаптер. Приемникът може да работи с четири алкални батерии от 1,5 V тип ААА (не са включени в комплекта) или също включен в адаптер. Ако желаете да не безпокоите хората около Вас можете да използвате включените в комплекта слушалки.

0 Response to "Шпионски джаджи за малкото съкровище: Бебефон с подвижна камера"

Post a Comment