Шпионски джаджи за всеки: Камера с детектор на движение в настолен часовник

Това е една страхотна част от видовете шпионски джаджи, която може да ви помогне да си направите страхотни видео записи. А тези видео записи могат да ви помогнат да разкриете нечия интрига или пък забежка. Или дори некоректно отношение или разговор.

Този настолен часовник изглежда като обикновен настолен часовник. Но има нещо допълнително в него. Нещо скрито. Това е вид шпионска джаджа. С камера. Освен това той е изчистен и стилен и ще се впише във всяка обстановка. Видео записите, направени с тази камера са с резолюция 640х480 и 30 кадъра в секунда.

Със системата за активиране при движение можете да записвате само когато е нужно, когато около камерата има движение. Вградената батерия с капацитет 195 mAh и напрежение 3.7V дава около 2 часа непрекъсната работа на камерата. Размери 48х45х15 mm. Записът се извършва върху micro SD карта (не е включена в комплекта.)

За да няма скрито покрито, ползвайте този вид шпионски джаджи – скритите камери, за да имате един истински запис, който ще удостовери какво в действителност е отношението на даден човек към вас или близките ви.

0 Response to "Шпионски джаджи за всеки: Камера с детектор на движение в настолен часовник"

Post a Comment