Легални шпионски джаджи и как можем да ги продадем


Вярвате или не, но през последните месеци и години, точно различните шпионски джаджи и оборудване за наблюдение станаха най-обсъжданите теми в Интернет, както и техните продажби. И това не е никак чудно. Заради все по-нарастващата престъпност и ежедневното посегателство върху нечия собственост или живот, тези устройства стават абсолютно задължителни за всеки, който иска да води малко по-спокоен живот.

Всяка година продажбата на тези шпионски джаджи възлиза на милиони долари. И това са само продажбите, които са направени в полза на гражданите, тук не става въпрос за фирми или компании. Може да се каже, че това е индустрията, която направи най-много пари през последните години. Но предложи в замяна на своите клиенти една сигурност, която едва ли биха получили даже и с бодигард.

И така кои са някои от най-продаваните шпионски джаджи, които можем да намерим на пазара днес?
Всяко едно устройство си има своето предназначение. Това са различните видове шпионски камери: скрити камери в предмети, мини камери с малки размери, и различни записващи устройства, като „бръмбари”, намиращи се на необичайно място, кей логери, които имат за цел да проследят всеки, седнал на даден компютър какво и с кого си пише.
Тези устройства имат преди всичко приложение в предприятие или фирма, където работодателя има желание да наблюдава своите служители. Освен това може да ги ползвате и при съмнения за изневяра, да наблюдавате децата, бавачката, която сте оставили у дома, възрастните си родители и дори домашния си любимец.

Повечето от тези устройства са толкова малки и така незабележими, заради това, че са вградени в различни предмети, че спокойно може да ги оставите и най-видимото място и пак няма да се разбере, че записва.

Друг вид шпионски джаджи са множеството проследяващи и блокиращи устройства, като gsm тракер, gps тракер, заглушители на мобилни телефони.  Първите два вида устройства имат възможност да проследят всеки, само чрез мобилния му телефон, а заглушителите ви осигуряват малко тишина и уединение от прекаленото звънене.

Ако се чудите как това може да е легално, трябва да ви кажем, че може. Друг е въпроса дали можете да ги ползвате. В много случаи или се иска разрешение, или просто трябва да уведомите наблюдавания, че имате камери. Заглушителите пък са просто задължителни на някои обществени места, а gps тракерите биха ви помогнали да откриете къде се намира колата ви, ако я откраднат, или пък загубите връзка с някой човек.

0 Response to "Легални шпионски джаджи и как можем да ги продадем"

Post a Comment