Какво правят различните шпионски джаджи?


Когато стане дума за такава техника, като например шпионски джаджи, сигурно повечето от вас си мислят за някое устройство, което е безбожно скъпо, а не с чак такова добро качество. Това може да е важало някога, когато току-що тази индустрия е прохождала, но днес можем да се похвалим, че тези в повечето случаи мини устройства, са толкова мощни, колкото и по-големите си събратя. Те записват и снимат с HD качество, което добре се конкурира с останалите. Но за какво точно може да послужат тези устройства, като се има предвид, че са така малки, че има опасност да ги загубим?

Първо, те не случайно се казват шпионски джаджи. Тъй като са малки могат да се ползват, за да запишат или снимат човек, без негово знание. Това са случаите, в  които искате да научите нещо важно за вас, като например с кого спи мъжа ви, дали пък колежката от съседното бюро не върти интриги или любов с колегата, дали децата си пишат домашните във ваше отсъствие, как се държи бавачката с бебето ви и много други подобни дейности.

По принцип тези устройства са най-разнообразни. Така, че ако искате да си закупите и вие, първо ще трябва добре да проучите различните магазини, повярвайте вече има доста, в Интернет също се предлагат. Те са преносими, електронни устройства, които се презареждат и тогава могат да се ползват, без да има нужда да са свързани постоянно с ел. мрежата. Сред най-популярните шпионски джаджи, които се купуват са: шпионска безжична камера, видео записваща камера, химикал камера, мобилен принтер с големината на gsm, слънчеви очила с вградена камера, камера в бинокъл, химикалки с детектори за шпионска техника, GPS проследяващи устройства, часовник и уоки-токи в едно, многофункционален електрошок и други подобни.

Повечето от гореспоменатите устройства записват видео и правят снимки, GPS проследяващото устройство следи човека, в който е поставено, а пък електрошока може да се ползва при защита, когато ви се налага да се прибирате сама и по-тъмно.

0 Response to "Какво правят различните шпионски джаджи?"

Post a Comment