Комплект шпионски джаджи

Различните шпионски джаджи могат да бъдат от различна полза за даден човек, фирма или дори домакинство. Може да бъдат използвани за охрана, наблюдение или просто забавление. При всички случаи обаче ще получите една надеждност, която да припокрива очакванията ви. Защото всички шпионски джаджи днес са така изработени, че да улесняват ежедневието на притежателя си.

Като този комплект, състоящ се от дигитален видео рекордер, мини камера и дистанционно управление. Камерата е уникална по своя размер и като главно действащо лице е замаскирана под формата на обикновено копче от връхна дреха, за да може да записва без да бъде забелязана.

За по-голяма сигурност и надеждност, камерата е с дистанционно управление, а освен това и с детектор за движение, който активира записа автоматично. Размерите на камерата са само: 34х22х15мм. и може да заснема при минимална осветеност 1.5Lux.

Цифровият видео рекордер записва заснетото видео и аудио в реално време с максимална резолюция 720 х 480 и 30 кадъра в секунда.

Има 2.5"LCD дисплей и поддържа до 8GB MicroSD карти. Рекордерът е снабден с литиево-йонна батерия с капацитет 1800mAh. Време за запис повече от 3ч. Време за плейване повече от 5ч.

0 Response to "Комплект шпионски джаджи"

Post a Comment