Шпионска джаджа за подводни снимки

Една невероятна шпионска джаджа, която може да използвате да шпионирате...рибките. Тя ще ви даде възможност да снимате на голяма дълбочина - до 3 метра под водата, за да можете да запечатате най-красивите пасажи от тези подводни животни.

Все пак не можете да я използвате безкрайно дълго под вода, затова не прекарвайте повече от един час под вода с нея, снимайки интересни неща. Можете да избирате между четири резолюции на видеото, което се записва в AVI формат - 1080р, 720р, WVGA,QVGA. 

Удобната спортна камера разполага с 5 МР CMOS сензор и три инчов 16:9 LCD екран с възможност на завъртане на 270 градуса. Има четирикратно увеличение и възможност за макро снимки - над 20 см.

Ако искате да снимате някой по-тъмен ъгъл, то може да използвате вградения светодиод в камерата, който се включва и изключва с помощта на специален бутон.

Камерата има слот за SD карта, като максималния размер на картата, която можете да ползвате е 16 GB. Направените записи можете да гледате директно на телевизор през HDMI изхода на камерата. Презареждаемата литиево-йонна батерия с капацитет 1250mAh дава около два часа запис. Размери 120x50x63 мм.

0 Response to "Шпионска джаджа за подводни снимки"

Post a Comment