Шпионски джаджи и уреди с практично действие - мини PC+клавиатура

Шпионските джаджи може да са какви ли не - камери, микрофони, подслушватели, заглушители и цели системи за видеонаблюдение. А знаете ли че освен тях, във всеки един себеуважаващ се магазин за подобна техника ще намерите и нещо по-обикновено, ако може така да се каже, а не от гардероба на Джеймс Бонд? Става въпрос за такива джаджи, които са по-скоро практични и улесняващи нашето ежедневие и впечатляват със своите функции и компактен в същото време, външен вид. Като този мини PC MK802 II. Той представлява TV миникомпютър с Андроид 4 MK802 II и е последно поколение мини PC базирано на успешния модел MK802.

Изцяло подобрен, но не само на външен вид, но и по отношение на неговата функционалност и производителност. Има вградена памет от 1GB, с него ще можете да възпроизвеждате всякакви файлове директно на телевизора си. Заради своята бързина и памет, миниPC-то превръща монитора или телевизора ви в изцяло функциониращ компютър с Android 4, както и във видеоплейър, с който да гледате филми със субтитри без нужда от конвертиране на видеофайловете.

Заедно с тази съвсем не шпионска джаджа, идва и една миниатюрна безжична клавиатура, която е полезна за всеки, който пътува често и има нужда от връзка с околните и интернет. Притежава функциите и на мишка, и на клавиатура. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас.

0 Response to "Шпионски джаджи и уреди с практично действие - мини PC+клавиатура"

Post a Comment