Малък вид шпионски джаджи за скрит или явен запис

Различните видове шпионски джаджи са и с различни размери. Освен това те са и с различни функции, които дават възможност всеки да се възползва от тяхната функцоналност и съвсем не е задъклжително дейността да е незаконна, неморална или престъпна.

Много мини камери, като тази, която ви представяме сега, може да бъдат използвани като обикновени камери, които да заснемат забележителности, значими събития за вас и вашето семейство, нещо красиво, което ви е впечатлило и дори семейните сбирки. Няма нещо, което тази изключителна камера да не може да заснеме и да придаде индивидуалност на направената снимка или клип.

Естествено тя може да бъде използвана и като система за сигурност в дома или офиса, при спортни събития, ловни излети и т.н.

Записва стандартен формат аудио-видео файлове AVI, като резолюцията й е доста добра -   640х480 пиксела и 25 кадъра в секунда, особено за камера с такива размери.

Максималния капаците на паметта (microSD карта) е 16 GB. (2GB включени в комплекта) Презареждаемата литиево-йонна батерия позволява около час и половина непрекъснат запис. Камерата разполага с гласова активация, която включва камерата при наличие на шум над 65 dB. Така камерата се превръща в система за сигурност или за шпионаж. С разнообразните клипсове, включени в комплекта можете бързо и надеждно да закрепите камерата към всякакви обекти. С драйверите от инсталационния диск можете да я използвате и като web камера.

0 Response to "Малък вид шпионски джаджи за скрит или явен запис"

Post a Comment