Шпионски джаджи за всеки – камера за външен монтаж

Когато ви трябва нещо надеждно и сигурно за охраната на вашия дом или офис, за неговото наблюдение или просто за ваше успоение, тогава може да се доверите на разнообразието от шпионски джаджи, които може да намерите в един добър и богат шпионски магазин. Ето тази камера например , е специално проектирана за монтиране на външна стена, като ще може да записва всичко, което се слъчва пред нея, обхващайки определен периметър. Корпусът на камерата е съобразен с изискванията за външен монтаж, на сграда.

Има водоустойчив корпус и стойка за монтаж с две степени на свобода.  Предвид това, че този вид шпионски джаджи е създаден за всеки обикновен човек, то за да я монтирате не трябва да се технически спецове. За да записва всичко, което приема като видеосигнал, камерата притежава слот за microSD карта.

Максималния капацитет на паметта е 16 GB. Камерата работи в три режима - непрекъснат запис, с детектор на движение и като РС камера.  Можете да избирате между три степени на качество, което се отразява и на големината на направения файл.

Резолюцията на видеото е 640х480, а режимите - ниско, средно и високо качество. За всеки режим се променя броя на кадрите съответно - 8, 12 и 20 кадъра в секунда. Ако поставите карта от 16 GB ще можете да направите около 20 часа запис. При запълване на паметта най-старите файлове ще бъдат изтрити и на тяхно място ще се запишат нови. За снимане при пълна тъмнина камерата има 24 IR диода, които позволяват видимост на около 15 метра.

0 Response to "Шпионски джаджи за всеки – камера за външен монтаж "

Post a Comment