Електронна шпионска джаджа-камера

Това е една практична шпионска джаджа, която ще ви позволява винаги да държите под око външната част на своя дом, пред входната врата или района в близост до нея. На електронния дисплей на това устройство ще имате възможност да виждате всичко, което става пред нея.

Заради различните размери на различните входни врати, тази шпионска джаджа шпионка за врата е съобразена с дебелината и разполага с различни скрепяващи елементи, които да ви помогнат в задачата по монтирането й на вашата входна врата.

Освен това, освен шпионка, тази джаджа ви дава възможност да разполагате и със звънец. Когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал. За да се пести батерия шпионката автоматично се изключва след 10 секунди, а включването става лесно и бързо с натискането на POWER бутона.

Характеристики: Сензор: 300 000 пиксела Ъгъл на видимост: 62 градуса Дисплей: LCD, 2.5" Захранване: две батерии тип АА (достатъчни са за около 1700 включвания) Размери: 146х90х30 мм

1 Response to "Електронна шпионска джаджа-камера"

  1. Перфектно е когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал. За да се пести батерия шпионката автоматично се изключва след 10 секунди, това е идеалното решение за звънец който ми трябвана вилата.Понеже както на повечето места сме оградили двора и за да се стигне до вратата на къщата трябва да се отвори една голяма порта , която заключваме разбира се.С такъв звънец ще се улесни и ще знаем кога някой ни търси.Благодаря за хубавата статяи и информация която ни дадохте.

Post a Comment