Промоция на шпионски джаджи - HD цифрова видео камера

Представяме ви една уникална шпионска джаджа, която може да ползвате като съвсем обикновен апарат и камера, защото той не буди никакво съмнение - уникална цифрова видеокамера с няколко функции.

Благодарение на нея имате възможността да правите качествени аудио-видео файлове в четири различни резолюции – практично и много полезно за всеки излет, почивка или тайно разследване. Правите и отделни снимки с резолюция до 12 МР, аудио записи. Направените записи можете да прегледате на цветния течно кристален дисплей или да включите камерата към телевизор.

С удобния джойстик можете бързо и лесно да променяте времето за експозиция, баланса на бялото, резолюцията и всички останали параметри на снимките или видеото.
Малката шпионска джаджа има и вградени два ярки свето диода можете да снимате и при ниска осветеност. И за да бъдете максимално доволни от работата на тази камера разполагате и 4х цифрово увеличение.

Батерията с голям капацитет от 850 mAh ще ви позволи да направите около 2 часа непрекъснат видеозапис. Записите се съхраняват на SD карта (не е включена в комплекта) с максимален капацитет от 8 GB.

Видео:
- 1280х720 (с интерполация)
- 720х480
- 640х480
- 320х240

Снимки:
- 640х480
- 1 МР
- 3 МР
- 5 МР
- 12 МР (с интерполация)

Размери 100х51х23 мм

0 Response to "Промоция на шпионски джаджи - HD цифрова видео камера"

Post a Comment