Уникални шпионски джаджи: комплект безжична камера в часовник и DVR


С този уникален комплект от две от най-качествените шпионски джаджи: безжична камера в часовник и безжичен DVR, ще можете да направите най-големите открития в своето обкръжение. Камерата се намира в часовник, който работи и по нищо не може да се разбере, че не е това, което изглежда.

Малката камера, част от многото шпионски джаджи, ви дава възможността да превключвате излъчвания сигнал между един от стандартните канали (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz). Освен това тя разполага и с уникални характеристики: 1/4 CMOS сензор и работи при минимална осветеност от 2 Lux. Излъчва на една доста добра резолюция от  510х490 за NTSC и 380х296 за PAL.
Вградената 130 mAh батерия позволява работа на устройството около 1час.

Другата част от комплекта шпионски джаджи – цифровия безжичен видеорекордер, записва сигнала от безжични камери в реално време. Освен това може да го използвате и като обикновен музикален плейър, когато не правите записи. Той поддържа стандартните формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE. Може да използвате и като видео плеър, като поддържа  формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG. Или просто разгледайте снимките си в JPG формат и да четете електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

0 Response to "Уникални шпионски джаджи: комплект безжична камера в часовник и DVR"

Post a Comment