Шпионска джаджа за подводни снимки

Една невероятна шпионска джаджа, която може да използвате да шпионирате...рибките. Тя ще ви даде възможност да снимате на голяма дълбочина - до 3 метра под водата, за да можете да запечатате най-красивите пасажи от тези подводни животни.

Все пак не можете да я използвате безкрайно дълго под вода, затова не прекарвайте повече от един час под вода с нея, снимайки интересни неща. Можете да избирате между четири резолюции на видеото, което се записва в AVI формат - 1080р, 720р, WVGA,QVGA. 

Удобната спортна камера разполага с 5 МР CMOS сензор и три инчов 16:9 LCD екран с възможност на завъртане на 270 градуса. Има четирикратно увеличение и възможност за макро снимки - над 20 см.

Ако искате да снимате някой по-тъмен ъгъл, то може да използвате вградения светодиод в камерата, който се включва и изключва с помощта на специален бутон.

Камерата има слот за SD карта, като максималния размер на картата, която можете да ползвате е 16 GB. Направените записи можете да гледате директно на телевизор през HDMI изхода на камерата. Презареждаемата литиево-йонна батерия с капацитет 1250mAh дава около два часа запис. Размери 120x50x63 мм.

Оригинални шпионски джаджи: електронен часовник с камера

За любителите на електронните часовници, с вградени допълнителни опции и функции, предлагаме един модел, в който има и вградена скрита камера, която ще ви помогне да направите невероятни и качествени видеоклипове и аудио записи.

Снимките пък са детайлни и изчистени.

Тази шпионска джаджа разполага и с практичният вграден детектор за движение, с чиято помощ може да стартирате видео, без дори да го докосвате.

Снимките са в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.

Аудио-видео файла е AVI с 1280х720 пиксела и 26 кадъра в секунда. Часовника е водоустойчив, но когато го ползвате във вода трябва да завиете на микрофона плътната тапа.

Шпионски джаджи за вашия дом - камера в часовник

Представяме на вашето внимание един много практичен часовник, който ще свърши работата на обигран детектив. С негова помощ ще правите снимки с резолюция 4032х3024 и записвате видео с впечатляващата резолюция от 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда. 

Ако искате пък да снимате рибките в аквариума или на морето, когато се чудите какво да правите в почивката, просто завийте плътната тапа ще можете да снимате дори под вода до 3 метра дълбочина.

В този случай Вашите видео записи ще бъдат без звук. Когато не снимате под вода и искате записите да бъдат със звук трябва да завиете тапата в отвор. В този случай не мокрете часовника.

Видео: AVI Снимки: JPG Ъгъл на видимост - 60 градуса Нощно виждане - 1 Lux За да прегледате или прехвърлите записите е необходимо само да включите часовника към компютъра и той ще бъде разпознат автоматично, без да е нужно да инсталирате драйвери. В комплекта ще намерите диск със софтуер, ако искате да използвате устройството като Интернет камера.