Как да работим със скрита камера в крушка?

Невероятна скрита камера, която може да ви послужи за практична охранителна система. Тя ще заснеме всичко, което се случва в даден район, когато и където имате нужда. Вижте как да работите с нея:


Шпионски джаджи в мини размери - камера дистанционно за автомобил

Различните шпионски джаджи може да са ви много полезни в различни сфери на вашия живот. Предлагаме ви една невероятна скрита камера, която с право може да се нарече невероятна джаджа. Тя е скрита в най-обикновен ключодържател аларма за автомобил и има достъп до такива места, до каквито някои други средства за наблюдение нямат,

С тази портативна камера, скрита в дистанционно от автомобилна аларма можете да правите аудио-видео записи в три различни резолюции, аудио записи в WAV формат и снимки с 8 МР. Режимите на видеото са: 640х480 720х480 1280х720, при 30 fps за всички режими.

За да настроите актуално време на вашата шпионска джаджа скрита камера, трябва само да създадете файл time.txt и записвате следното: 2012.10.23 11:38:00 Y1 дата час Y1 (Y=показва дата, N=не показва дата) числото означава резолюцията за видеото. 1= 640х480 2= 720х480 3= 1280х720

Снимките са с резолюция 3264х2499 пиксела. Камерата е с вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която дава около един час непрекъсната работа на устройството. Когато правите непрекъснат запис файловете в AVI формат са с продължителност 25 мин. след което камерата автоматично записва файла и започва нов. Има слот за microSD карта, като максималния размер на картата, която можете да поставите е 64 GB.

Шпионска джаджа за автомобила: камера с високо качество

Вземете си шпионска джаджа, която ще направи един безпристрастен анализ на вашето шофиране. Камерата снима клипове с fullHD резолюция, което ще Ви позволи да видите и най-малките детайли.

Прави и снимки в стандартен JPEG формат, което е идеално за вас, когато искате да спестите място и захранване. Още по-добре е, че имате възможност да избирате измежду осем резолюции, като максималната е 12MP.

Видеото, което записва е AVI (аудио+видео) и също може да бъде в няколко резолюции - 320х240, 640х480, 848х480, 1280х720, 1440х1080 и 1920х1080. Изображението от камерата и направените записи можете да гледате направо на 2.7 инчовия екран.

Устройството има детектор за движение, който стартира записа когато пред обектива има движение, както и G сензор, който се активира при удар и прави принудителен запис.

Малък настолен часовник-камера - вижте специалните моменти

Един миниатюрен и много практичен часовник с монтирана скрита камера, който ще ви покаже всички действия или бездействия на близки и любими хора, на служители и даже на шефа. Направете скрита камера на колегите или оригинален подарък. Всичко това само с една скрита камера.

Часовника е с цветна детска апликация и идеално се вписва в интериора на детска стая. Има няколко функции - аудио-видео запис, снимки, аудио, детектор на движение и инфрачервена подсветка.