Не шпионски джаджи, но също много удобни - компактен декодер

Това е средство, което е далеч от шпионски джаджи, но е идеално за вашият телевизионен приемник, който не разполага с цифров тунер. Декодерът ще ви даде възможност да се насладите на идеално качество на вашият телевизор по всяко време на денонощието и то без да хвърляте много пари за него.

Той се включва директно на скарт буксата на телевизора и остава изцяло скрит зад него. За нормалното му управление с дистанционното има IR приемник, който да изведете отпред. Устройството представлява HD MPEG-4 DVB-T приемник, с който да приемате ефирните цифрови програми.

Приема следните обхвати: VHF: 174 - 230 MHz UHF: 470-862 MHz. Приема сигнали с QPSK, 16QAM и 64QAM модулация. Декодера поддържа електронен програмен справочник, телетекст, смяна езика на субтитрите и аудио съпровода.

С добавянето на USB памет можете да записвате желаните предавания или да ги спирате на пауза и да плейвате в подходящо за Вас време, като времето за задържане на пауза зависи от свободното място на флашката. От външната памет можете да възпроизвеждате на телевизора снимки, видео и музика. Захранващо напрежение е 5V DC.

Намаление на шпионски джаджи - соларна лампа с камера

Представяме ви една практична шпионска джаджа, която може да се превърне във вашите очи и уши в двора или около входната врата на вашия дом. Камерата притежава PIR сензор, който е чудесен начин да гледате дали някой влиза без ваше позволение. Сензорът се активира в порядъка на 15 метра.

Едновременно със сензорът, който активира самата камера, се включва и осветлението на лампата. Лампата-камера разполага и с 39 бели светодиода, които дават достатъчно светлина, за да може да се получат добри записи, дори и при тъмни нощи.

При желание за дискретен запис, може да разчитате на шестте инфрачервени диода. Камерата има три начина на захранване, което гарантира безпроблемна дълготрайна работа.

Може да се захранва от ел. мрежата с адаптер, от соларния панел или от акумулаторната батерия.

Шпионски джаджи за всеки изгоден случай - камера без кабел

Невероятен комплект от шпионски джаджи, които ще помогнат на всеки да бъде в час с това, което се случва в дома или в офиса му - по всяко време на денонощието, качествено и детайлно.

С този комплект можете да водите видео наблюдение в по-малко натоварения честотен диапазон от 1.2 GHz.

Този модел шпионски джаджи позволява заснемането на добра картина и звук при пряка видимост от до 50-60 метра. Приемника се включва във външен монитор (телевизор) и можете да гледате и слушате сигнала, предаван от камерата.

Настройката на честотата е плавна, с въртене на потенциометъра на приемника. И двете устройства се захранват от адаптери, но за камерата разполагате с кабел, с който можете да я включите към 9V батерия.

Шпионски джаджи, които чуват всичко и навсякъде

Когато си закупите тази практична шпионска джаджа, вие ще можете да разполагате с различен вид функции за вашата охрана или просто за информираност, когато искате нещо важно да разберете.

Когато купите този продукт ще получите многофункционална шпионска джаджа с различен характер. Закупувайки го, вие ще получите:

- устройство с гласова активация с изключително малки размери; -вграден микрофон с регулируема чувствителност;

- филтриране на входящите повиквания (само определени телефони могат да се свързват); -контрол чрез SMS-и на функциите на устройството;

- ще получавате обаждане или съобщение при активиране на датчик;
- лесно за работа устройство-поставяте картата и вече можете да го ползвате;
- с вградения стерео жак можете да го използвате като средство за тайна комуникация - включете към него примка и микрослушалка;

- вградена акумулаторна батерия 550 mAh, която позволява около 2 часа време за разговор или 2-3 дни в режим на очакване.

Интересни шпионски джаджи - Apple представя телефон с огънат дисплей

От технологичния гигант Apple заявиха иновативен патент преди няколко дни в САЩ. Според представения патент, се говори за абсолютно гъвкав панел, AMOLED екран, който ще се вкара в празен стъклен корпус и поддържа структурни елементи, за да се вижда от всички страни на устройството. Един чудесен вид шпионски джаджи. Или пък не.

Според скицата, която са предоставили от компанията, вероятно става въпрос за телефон, макар да имаше слухове и че това може да е част от новия iWatch, който ще използва гъвкав дисплей също.

Друг вариант е дисплеят да се използва за имитирането на 3D ефекти, което би било напълно възможен сценарий с оглед на присъствието на 2 отделни екрана на известно разстояние един от друг.