Шпионски джаджи в часовници

Има най-различни шпионски джаджи, които биха могли да впечатлят всеки, желаещ да притежава нещо уникално и практично. Като например този настолен часовник, който освен, че точно ще ви покаже времето, ще ви даде възможност да го използвате и като охранителна система, заради своята камера и вграден детектор на движение.

С този многофункционален часовник ще можете да правите видеозаписи в AVI формат с резолюция 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда, снимки в JPEG с 1600х1200 и аудио записи в WAV формат с 64 kbps.

Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер на картата е 32 GB. Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.

Седемте най-нови шпионски джаджи, покорили пазара

Вижте кои са най-новите шпионски джаджи, които може да намерите в магазините за техника и шпионски джаджи. Освен, че те по нищо не се различават от предметите, в които са вградени, те са и много полезни и практични, защото може да успеят да научат нещо важно там, където вие нямате успех. Направете ги своя охранителна система или пък просто притурка към домашния интериор.


Малък вид шпионски джаджи за скрит или явен запис

Различните видове шпионски джаджи са и с различни размери. Освен това те са и с различни функции, които дават възможност всеки да се възползва от тяхната функцоналност и съвсем не е задъклжително дейността да е незаконна, неморална или престъпна.

Много мини камери, като тази, която ви представяме сега, може да бъдат използвани като обикновени камери, които да заснемат забележителности, значими събития за вас и вашето семейство, нещо красиво, което ви е впечатлило и дори семейните сбирки. Няма нещо, което тази изключителна камера да не може да заснеме и да придаде индивидуалност на направената снимка или клип.

Естествено тя може да бъде използвана и като система за сигурност в дома или офиса, при спортни събития, ловни излети и т.н.

Записва стандартен формат аудио-видео файлове AVI, като резолюцията й е доста добра -   640х480 пиксела и 25 кадъра в секунда, особено за камера с такива размери.

Максималния капаците на паметта (microSD карта) е 16 GB. (2GB включени в комплекта) Презареждаемата литиево-йонна батерия позволява около час и половина непрекъснат запис. Камерата разполага с гласова активация, която включва камерата при наличие на шум над 65 dB. Така камерата се превръща в система за сигурност или за шпионаж. С разнообразните клипсове, включени в комплекта можете бързо и надеждно да закрепите камерата към всякакви обекти. С драйверите от инсталационния диск можете да я използвате и като web камера.

Шпионски джаджи в малък ръчен часовник

Шпионски джаджи-камери, това е може би една от най-качествената техника за правене на видеоклипове, които са и в същото време ръчни часовници. Практично, стилно и много ефикасно. Може да носите навсякъде с вас.

А точно този часовник-камера ще ви даде възможност да правите продължителни видео записи. Има изключително мощна батерия, която притежава капацитет от 500 mAh, гарантираща ви повече от два часа и половина непрекъснат запис. И за да бъдете подготвени за всякакви ситуации в комплекта ще намерите и допълнителна батерия. Часовника има три функции - аудио-видео запис, снимки и аудио. Резолюцията с която прави аудио-видео файлове е 640х480/30 fps, а формата е AVI.

Една минута е с размер от 43 MB. С часовника можете да правите и отделни снимки в JPEG със същата резолюция от 640х480 пиксела.

Как да работим с малки и практични шпионски джаджи

Една практична флашка, която зад малкия корпус е скрила мощна камера. Този вид шпионски джаджи са идеалното решение за всеки дом или офис, поднесени като подарък или като охранителна система от нов вид. Как да работим с това малко чудо на техниката?

Макар да има камера, този вид шпионски джаджи си остават и преносими памети, затова може да я използвате именно като такава. Това ще рече, че при пускането й в компютъра, тя ви позволява директно да свалите файловете от нея. И то без да инсталирате драйвери.  Единствено, ако решите да я използвате като уеб камера, ще са ви нужни допълнителните драйвери от включения диск към комплекта.

За да включите вашата камера флаш памет, трябва само да натиснете и задържите за няколко секунди копчето К1, с който се стартира то. Двата индикатора – синият и червеният, при това действие ще светнат, след което синият ще угасне, когато камерата вече се е инициализирала и ще можете да я използвате за вашите цели. При изключването се следва същата последователност, като червеният индикатор примигва три пъти и угасва.

За да направите качествени снимки с това устройство, трябва само да натиснете еднократно К2, след като джаджата се е установила в режим на изчакване, след нейното инициализиране.

Камера, снимане клип: Натиснете в режим на изчакване продължително време К2, устройството ще извибрира два пъти, червеният индикатор ще угасне, след като премигне три пъти, влизате във фотографски режим, оттук натиснете за кратко К1 или К3 и червеният индикатор ще примигне шест пъти, след което ще угасне. Това означава, че устройството е в режим камера. Когато снимате, натиснете кратко К2 и това автоматично ще спре камерата, ще запише направеното досега, като в същото врмее извибрира един път.

PC камера: Когато камерата е изключена, натиснете К2, след като сте я включили в компютъра си, посредством USB порта. Зареждане: Камерата като една типична флашка, използва USB и през него и се зарежда. Когато захранването е свършило, просто я включете в комптъра през USB-то. Докато се зарежда синият индикатор мига, когато се зареди напълно – угасва синият индикатор. Зареждане и снимане едновременно: За разлика от много други подобни устройства, тази флашка може да снима, да прави видео и да записва аудио, когато и се зарежда.