Шпионски джаджи за обезопасен дом или офис

Това е една от многото шпионски джаджи, които може да използвате, както за наблюдение над даден човек, така и за своя собствена или за дома си безопасност. Когато искате да знаете какво става в дома ви и дали някой няма да влезе, докато вие сте на почивка, и то в реално време, тогава точно една таква IP безжична камера е вашето точно попадение.

 Този вид шпионски джаджи се отличават с компактност и високо качество. Тя може да бъде свързана към компютър, а оттам и към Интернет, както с кабел, така и без. Има вграден високоскоростен видео процесор, който възпроизвежда качествена и чиста картина и невероятно детайлно изображение.

Точно, каквото ви трябва. Има 1/4" CMOS сензор и оптимизирана MJPEG компресия за предаване на сигнала. Сигнала от камерата можете да наблюдавате на смартфон или на компютъра си, като се поддържат най-разпространените браузъри - IE, Firefox, Safari, Chrome и т.н. Поддържа HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP.

Има детекция на движение и възможност да задейства външна аларма и да изпрати снимки на e-mail. Камерата има инфрачервени диоди за заснемане и при пълен мрак.

Детектор, който открива всичко скрито - идеалната шпионска джаджа

Когато ви се случи да се усъмните в нещо, като например да ви подслушват или да ровичкат в личния ви живот сте длъжни да предприемете действия. Най-малкото да разберете, ако е някой близък човек защо го прави.

Все пак не може да оставите половинката да си въобразява неверни неща, които могат да ви струват връзката. И ако разговорът направо с човека отсреща не е опция, то остава да използвате някои методи, като шпионска джаджа , с която да разберете, дали пък не той или тя, не е стигнал/а дотолкова далеч, че да следи всяка ваша стъпка. Това е все пак началото на края за вашата връзка, знаете това, нали?

 Ето защо една подходяща шпионска джаджа е детектора за локализиране на различни безжични устройства - скрити камери, аудио подслушватели, GSM подслушватели, WIFI и други предавателни устройства в обхвата 1MHz - 6GHz. Колкото по-близо се намира тази шпионска джаджа до скрита камера или аудио подслушвател толкова повече от индикаторите светват.

Максималната дистанция на която можете да засечете подслушвателно устройство е 10м. Детекторът е снабден с индикатор за изтощена батерия, слушалки, бутон за настройка на чувствителността и 2 режима на работа (аларма и вибрация). Работи с 2 батерии ААА, които не са включени в комплекта. Размери : 79x53x16мм.

Използвайте шпионски джаджи... за дегизиране?


Всъщност тук не става дума точно за шпионски джаджи. А по-скоро за средства за дегизиране. А може би е по-добре да кажем – за раздегизиране. Ако например сте решили да се правите на истински шпионин и сте се снабдили с такива средства за маскировка, като бради, мустаци и подобни космени израстъци, то все някога ще се наложи да ги премахнете. Ето защо за целта ще ви трябва средство, което да разтвори лепилото, с което сте ги закрепили за лицето си.


Като това на Мехрон, които са фирма номер едно в производството на средства за дегизиране и маскиране, както и вещества за премахването им.  Разтворът за премахването на залепените мустаци или бради, е безопасен, нетоксичен и хипоалергенен. Няма сведения за предизвикани алергии от него. Ето защо спокойно може да го използвате с едно тампонче върху лицето си, за да махнете вече ненужната ви брада, която сте използвали заедно за няколко шпионски джаджи за проследяването или подслушването на някой човек от вашето обкръжение.


Поради това, че се използва върху чувствителната кожа на лицето, производителите използват само качествени материали и не биха си позволили да влагат незнайни и евтини средства в производството им.