Променете гласа си с качествени шпионски джаджи


Това е едно уникално устройство, което е част от множеството готини шпионски джаджи. С него може да усилите своя глас, докато разговаряте по телефона, като едновременно с това промените звученето му. Или с други думи, може да си промените така гласа, че да не ви познаят даже и най-близките ви.

За да работи това устройство правилно, трябва да поставите микрофона в близост до устата си и да го включите в усилвателя. Този вид шпионски джаджи притежават само един бутон, с който може да усилвате и намалявате звука и неговата сила, а с още един сменяте звученето в няколко режима - без промяна, робот, детски глас, женски, мъжки, на възрастен човек. Всяко натискане на кръглия бутон сменя следващия режим за промяна на гласа.

Уреда има презареждаема литиево-йонна батерия и адаптер за зареждане.
Размери - 100х85х40 мм.

Аудиорекордер – малки шпионски джаджи


Това е един невероятен аудио рекордер, който може да се мери с най-малките шпионски джаджи. Ако искате да запишете нечий разговор, то това е най-удобното средство за целта. Имате възможност да записвате и съхранявате аудио запис, с продължителност от 70 часа върху паметта от 4 GB – невероятна шпионска джаджа.

Има възможност благодарение на вградената акумулаторна батерия да правите над 10 часа непрекъснат аудио запис. Най-голямото предимство на тази шпионска джаджа е това, че е във вид на обикновена флашка. Така никой няма и да заподозре за какво се ползва.

Рекордера, във вид на флашка, има лесен за управление бутон, с който бързо да стартирате и спрете записа. Дискретния син диод, който свети по време на записа, Ви дава възможност бързо да се ориентирате в какво състояние е рекордера. Записите са в WAV формат с 128 kbps.
Размери: 70х21х9.4 мм.
Тегло - 13 г.

Уникални шпионски джаджи: комплект безжична камера в часовник и DVR


С този уникален комплект от две от най-качествените шпионски джаджи: безжична камера в часовник и безжичен DVR, ще можете да направите най-големите открития в своето обкръжение. Камерата се намира в часовник, който работи и по нищо не може да се разбере, че не е това, което изглежда.

Малката камера, част от многото шпионски джаджи, ви дава възможността да превключвате излъчвания сигнал между един от стандартните канали (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz). Освен това тя разполага и с уникални характеристики: 1/4 CMOS сензор и работи при минимална осветеност от 2 Lux. Излъчва на една доста добра резолюция от  510х490 за NTSC и 380х296 за PAL.
Вградената 130 mAh батерия позволява работа на устройството около 1час.

Другата част от комплекта шпионски джаджи – цифровия безжичен видеорекордер, записва сигнала от безжични камери в реално време. Освен това може да го използвате и като обикновен музикален плейър, когато не правите записи. Той поддържа стандартните формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE. Може да използвате и като видео плеър, като поддържа  формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG. Или просто разгледайте снимките си в JPG формат и да четете електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

Малки шпионски джаджи: детектор за откриване на скрити камери и подслушватели


Част от многото малки, но много качествени и многофункционални шпионски джаджи е този детектор, който може да открие камери и други шпионски wireless продукти.
Той е чудесно устройство, което посредством засичането на RF сигнал с честота от 1MHz до 6.5GHz. включително GSM , WIFI, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 wireless аудио и видео сигнали, успява да локализира местонахождението на всякакви шпионски джаджи, които са поставени в дадено помещение, за да ви следят и записват всяка ваша крачка.

С вградения ярък червен светодиод може да видите лещите на всяка скрита камера.
Има 2 режима на сигнализиране при откриване на RF сигнал - звуков и вибрация. Може да използвате и слушалки.
Устройството има 4 светодиода, които ви показват силата на сигнала на открития обект.
Този вид шпионски джаджи разполагат с вградена презареждаема литиево-йонна батерия 500mAh, с време на работа над 6ч. за откриване на скрити камери и над 15ч. за откриване на RF източници.
Лесно за употреба устройство с изключително малки размери.