Шпионски джаджи за всеки: Цифров аудио рекордер


Това е невероятна шпионска джаджа, която прилича на флаш памет, но всъщност има и аудиорекордер, който ще ви помогне да запишете всеки един разговор, който се провежда около вас или пък там, където оставите рекордера включен. Той има и памет с капацитет от 2 GB.

Заради своя съвсем обикновен вид на флашка, тази шпионска джаджа няма да направи никакво впечатление даже и най-големия техноман. Стартирането на записа става с едно плъзване на бутона и можете да записвате кристално ясен звук в радиус от 5 м. около устройството. Няма светещи индикации и нищо не може да Ви дискредитира при правене на тайни записи с този дигитален аудио рекордер. Има вградена презареждаема литиево-йонна батерия която позволява повече от 8 часа непрекъсната работа на рекордера.

Благодарение на своя капацитет от 2 GB тази шпионска джаджа позволява съхранението на записи над 120 часа. За да прослушате направените записи просто поставете устройството в USB порта на вашия компютър и можете да стартирате файловете от рекордера или да ги съхраните на компютъра си. Не e необходимо инсталирането на драйвери за операционните системи WIndows 2000/ME/XP/VISTA..

Технически параметри:

Капацитет - 2 GB.
Батерия - презареждаема 120 mAh литиево-йонна.
Време за зареждане - 2-3 часа.
Интерфейс - USB 2.0.
Формат на записа - WAV.
Размери - 65х21х9 мм.

Шпионски джаджи за малкото съкровище: Бебефон с подвижна камера


Една от многото полезни и многофункционални шпионски джаджи, които ще ви влязат в употреба, и за които никога няма да съжалявате, че сте си я взели: бебефон с подвижна камера и дистанционно управление.

Вградената камера в бебефона не само че ви дава картина какво прави бебето ви в креватчето, но също така и какво става в помещението, в което се намира то. По този начин, ако сте принудени да наемете детегледачка, а вие трябва да се върнете скоропостижно на работа, ще сте винаги в час какво се случва там. Невероятните шпионски джаджи, каквито представляват камерата и дисплея към нея, ще ви дадат пълна информация. Имате възможност да вземете въпросния приемник на работа.

Освен това, камерата може да се постави на такова място, че нито детето да я достига, нито пък жената, наета да се грижи за него. Така се подсигурявате срещу технически грамотните детегледачки, които може да решат да спрат камерата „без да искат” и така да не разберете какво се случва.

Разполагате и с дистанционно, с което когато се намирате в другата стая имате възможност да движите камерата наляво и надясно, за да обхваща погледа ви всяко едно желано от вас кътче. Тези шпионски джаджи имат възможност да се завъртат наляво, надясно - 270 градуса и нагоре, надолу до 120 градуса.

Благодарение на уникалните инфрачервени диода, можете да наблюдавате с тази уникална шпионска джаджа, даже и при пълна тъмнина и обхвата на тъмно е в рамките на 5 метра. Камерата може да излъчва на всеки от стандартните канали CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.450GHz като превключването става с ключе на задния край на камерата.

За да сте напълно спокойни, докато вършите нещо друго в другата стая, включете приемника на бебефона, за да виждате какво става или направо го включете към телевизор за по-добро наблюдение. Камерата е снабдена с 9 волтов адаптер. Приемникът може да работи с четири алкални батерии от 1,5 V тип ААА (не са включени в комплекта) или също включен в адаптер. Ако желаете да не безпокоите хората около Вас можете да използвате включените в комплекта слушалки.

Шпионски джаджи за всеки: Камера с детектор на движение в настолен часовник

Това е една страхотна част от видовете шпионски джаджи, която може да ви помогне да си направите страхотни видео записи. А тези видео записи могат да ви помогнат да разкриете нечия интрига или пък забежка. Или дори некоректно отношение или разговор.

Този настолен часовник изглежда като обикновен настолен часовник. Но има нещо допълнително в него. Нещо скрито. Това е вид шпионска джаджа. С камера. Освен това той е изчистен и стилен и ще се впише във всяка обстановка. Видео записите, направени с тази камера са с резолюция 640х480 и 30 кадъра в секунда.

Със системата за активиране при движение можете да записвате само когато е нужно, когато около камерата има движение. Вградената батерия с капацитет 195 mAh и напрежение 3.7V дава около 2 часа непрекъсната работа на камерата. Размери 48х45х15 mm. Записът се извършва върху micro SD карта (не е включена в комплекта.)

За да няма скрито покрито, ползвайте този вид шпионски джаджи – скритите камери, за да имате един истински запис, който ще удостовери какво в действителност е отношението на даден човек към вас или близките ви.

Шпионски джаджи: Устройство за промяна на гласа


Това са един невероятен вид шпионски джаджи, тъй като може по всяко време да промени гласа си под няколко режима на работа.

Бутоните ви позволяват да избирате измежду различните режима на работа, благодарение на които този вид шпионски джаджи трансформират гласа. С потенциометъра, отстрани на устройството можете да променяте силата на звука.

Допрете или залепете за телефона едната страна на уреда (страната с кръглата лепенка) и говорете от другата страна. Работи с батерия от 9V, която не е включена в комплекта.