Детски шпионски джаджи


Доставете удоволствие на вашият малък шпионин и го снабдете с комплект от шпионски джаджи, специално разработени за деца. Вече няма само вие да си играете на детективи. Ако не може, а и няма смисъл, да си позволите истински шпионски джаджи може да разгледате интернет магазините за деца и да вземете нещо наистина уникално за вашето дете. 

С всяка една част от удобния комплект вашият малък Джеймс Бонд ще може да се подвизава из цялата къща на своите специални мисии. Не се учудвайте, ако започне да ви шпионира на разни лични места, като банята например, за да разбере дали не криете конспирационни планове срещу цялото човечество. 

Може да се включите в играта, като пригодите някой предмет от вашето ежедневие като шпионски уред. Например писалката ви може да стане химикал-камера, а празната кутия от кибрит – заглушител на мобилни телефони. Малкото копче от палтото на детето се превръща в отлично проследяващо средство. И така снабдени с най-новите технологии може да започнете вашата мисия по следене на татко или друг член на семейството. Дори може да потърсите загубеното съкровище, което така мистериозно изчезна. Всичко това освен, че е много забавно ще ви сближи с вашето дете, а и ще развие неговите аналитични способности. 

Така че не ви остава нищо друго освен да се забавлявате заедно с мини шпионски джаджи.